Alman Kurdu Yavrusu



Alman Kurdu Yavrusu

kopekkulubu.com/alman-kurdu

05323438041
Alman Kurdu Yavrusu ırkını 25 senelik meslek hayatımda her zaman beğeni ile takip etmiş ve olumlu refere etmişimdir. Pet sektöründe köpek ırkları arasında ırk özellikleri, ırk karakteri, anatomik yapısı ile hangi köpek ırkı ön plana çıkarsa çıksın, 


Alman Kurdu ülkemizde tabir edilen ismi ile K9 ırkı, benim dünyamda ve meslek yaşantımda her daim birinci sırada değer görmüştür. Alman Kurdu yavrusunu he nerede beslemeye karar verirsek verelim, bukalemun gibi Alman Kurdu Yavrusu girdiği her ortama adapte olmakta ve uyum sürecini hızlı bir şekilde tamamlamaktadır.

Gerek apartman dairesinde yaşıyor olalım, gerek bahçeli bir evde yaşayalım, gerek işletmemizde koruma yapacak pozisyonda yetiştirmeyi düşünelim son derece yoruma kapalı ve başarılıdır. Yeter ki, alman kurdu ırkını tanımayı ve onunla iletişim kurmayı öğrenmiş olalım. Alman kurdu yavrusu ülkemizde son 20 sene içerisinde ev ve iş yerleri için koruma köpekleri kategorisinde lider konumundadır. Alman Kurdu Yavrusu bebeklik döneminde (2 ay ile 6 ay arası), erişkin döneminin aksine tamamen farklı bir anatomik yapıda görünmektedir. Alman Kurdu Yavrusu almak için beni arayan bir çok kişiden ilk etapta "...hocam kalçası düşük ve kulakları dik değil mi?..." şeklinde sorular almaktayım.

Alman Kurdu Yavruları özellikle erişkin olmalarına kadar olan süreçte hızlı bir değişim göstermektedirler, Alman Kurdu Yavrusu ilk doğduğunda siyah ve kapkara bir renk pigmenti ile dünyaya gelmektedir, ilerleyen bebeklik döneminde renklerinde ve anatomik yapılarında çok ciddi gözle görülür değişimler yaşanmaktadır, alman kurdu yavrusu 8. ayından itibaren ırk fiziki ve anatomik özelliklerini göstermeye başlarlar.

Özellikle kulaklarının dikilme dönemi 4. aydan itibaren gerçekleşmeye başlar ve bu süreç 6. ayına kadar sağ ve sol kulaklarını sırayla veya aynı anda dikebilirler. Alman kurdu fiyatları ülkemizde bu ırkın anne ve baba şecere durumlarının yanında ırk standartlarını ne şekilde yansıttıklarına kadar bir çok faktör bu ırkın yavrusunun fiyat politikasını etkilemektedir. Lakin ülkemizde alman kurdu fiyatları 1.500 ₺ den başlayarak yukarı doğru seyretmektedir, Alman Kurdu Yavrusu seçiminde öncelik yavru alman kurdunun fiyat bilgisi değil, Irkını yansıtan saflık özellikleri belirleyici etken olmalıdır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

pug yavru 05323438041

Maltese Terrier 05323438041

Cocker Yavruları